Rreth nesh

Projekti #Matura2020 organizohet nga IJR Student, e cila është një lëvizje studentore ndërkombëtare e krishterë me prani në më shumë se 190 shtete të botës. Në Shqipëri aktiviteti i IJR Student filloi në vitin 1992. Ne ofrojmë ndihmë për studentët shqiptarë në sfidat e tyre akademike, sociale dhe shpirtërore. Disa prej aktiviteteve tona përfshijnë: Seminare, workshop, trajnime, kampe verore, aktivitete sportive, këshillime dhe takime studentore. Për më shumë informacion lidhu me ne në Facebook dhe Instagram.

Instagram