Hej Maturant, vëmendje!

IJR Student do të jetë përkrah teje këtë verë!

Do të vijmë në qytetin tënd!

Bëhu gati për një makiato fredo me ne, në datat 29 Qershor-12 Korrik!

Më poshtë është menuja jonë verore për ty!

Konkursi Kombëtar "Shansi i Dytë''

Bëhu pjesë e konkursit kombëtar për të fituar
1 vit tarifë shkolle falas
Regjistrohu më poshtë

Vetëm për maturantë

1 Vit Tarifë Shkollimi Falas

Duke u mbështetur në tekstin e një historie që tregon dashuri pa kushte dhe mundësi të dytë të një babai ndaj djalit të tij, ne ju ftojmë të ndani mendimet tuaja në lidhje me temën ”Shans i Dytë” në një nga këto disiplina:

Poezi

Pikturë

Video

Ese.

Për fituesin e secilës disiplinë, IJR Student ofron pagesën e tarifës së vitit të parë të shkollës në universitet.

Pasi të regjistroheni në formën e mëposhtme, forma do t’ju drejtojë tek faqja që përmbanë historinë ku do të bazohet konkursi dhe rregullat e konkurimit!

Këshillim Karriere

Ne duam të të ofrojmë testim dhe ndihmë profesionale për të njohur veten në mënyrë që të zgjedhësh degën që i përshtatet më mirë personalitetit tënd.
Rezervo takimin tënd me një nga anëtarët e stafin të IJR Student!
Takimi mund të ndodhë në Zoom ose në një nga kafenetë e qytetin tënd.
E gjitha pa asnjë kosto!

Webinar Week

Në mënyrë që të jesh i pregatitur për jetën studentore dhe më tej, duam të të ndihmojmë të zhvillohesh përmes webinareve profesionale me trajnerë dhe mesuesë amerikanë.

Leadership: 13 & 14 Korrik, Ora 15:30-17:00

Graphic Design: 13 & 14 Korrik, Ora 17:30-19:00

Photography: 15 & 16 Korrik, Ora 15:30-17:00 

Public Speaking: 15 & 16 Korrik,  Ora 17:30- 19:00

Becoming an Entrepreneur in Albania: 17 Korrik,  Ora 17:30-19:00 

Conversational English

Bashkohu me ne në një seri diskutimesh të drejtuara nga mësues amerikanë përmes platformës Zoom rreth disa temat të aktualitetit. Ne duam të dëgjojmë mendimin tënd, ndësra ti do të kesh mundësinë jo vetëm të praktikosh anglishten që tashmë di, por edhe të mësosh shprehi dhe fjalë të reja nga ata që e kanë anglishten gjuhën e nënës.
20-22 Korrik ora 16:00-18:00
27-29 Korrik ora 16:00-18:00

Bëhu pjesë e projektit duke plotësuar të dhënat e mëposhtme!

Instagram